Meld je snel aan voor de Strandwalmarkt!

mainImage
Meld je snel aan voor de Strandwalmarkt!

Dit jaar vindt de Strandwalmarkt plaats op zaterdag 8 september. De aanmeldingen stromen binnen voor de kleurrijke tiende jubileum editie. Een diversiteit van wat Rijswijk te bieden heeft aan cultuur, muziek, culinair, sport, gezondheidszorg, dierenwelzijn, religie, veiligheid en duurzaamheid.

Vanwege het succes van vorig jaar is dit jaar ook weer het paviljoen Dierenplezier te vinden op de Strandwalboulevard. Verschillende instanties hebben zich aangemeld voor de speciale plek die is ingericht voor dierenwelzijnsorganisaties om dier en mens een plezier te doen door het delen van kennis. Tennispark Welgelegen doet dit jaar weer mee als sportpaviljoen. Het Strandwalfestival biedt daar alle sportinstanties een plek om meer informatie te verschaffen aan de belangstellenden én de mogelijkheid om hun sport te demonstreren.

De 10de editie wordt een drukke, vrolijke en gezellige markt. Bij uitstek de gelegenheid om je activiteiten aan een breed publiek te presenteren. Alle Rijswijkse organisaties, instellingen en verenigingen zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor de Strandwalmarkt. Wees er snel bij! Aanmelden kan tot 30 juni via www.strandwalfestival.nl of stuur een mailtje naar [email protected]

Volledig op de hoogte blijven van het Strandwalfestival? Volg het festival dan op Facebook, Twitter, Instagram of bezoek de website.


Foto: Digitaal Dagblad