Mantelzorger uit Rijswijk; Vergeet uw 80 euro niet!

mainImage
Mantelzorger uit Rijswijk; Vergeet uw 80 euro niet!

Mantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke of gehandicapte naaste. Als dank voor dit werk wil de gemeente Rijswijk mantelzorgers een kleine financiële bijdrage van 80 euro geven. Deze mantelzorgwaardering kunt u nog tot en met 14 oktober aanvragen.

Mantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor chronisch zieke of gehandicapte partner, ouder, kind, of een hulpbehoevende buurvrouw of vriendin. Zij zijn daarmee zijn van grote waarde, voor de naaste die u verzorgt én voor de samenleving. De gemeente Rijswijk waardeert de inzet van mantelzorgers in 2018 met een financieel extraatje van 80 euro.

Dus bent u mantelzorger voor iemand in Rijswijk, dan kunt u tot en met 14 oktober 2018 de mantelzorgwaardering aanvragen. De aanvraag verloopt via Mantelzorg Welzijn Rijswijk. De waardering wordt rond de Dag van de Mantelzorg (10 november 2018) uitbetaald. Elke mantelzorger kan de waardering jaarlijks één keer aanvragen.

U kunt de aanvraag indienen via: http://www.welzijn-rijswijk.nl/index.php?id=147

Heeft u nog vragen over mantelzorg of de mantelzorgwaardering? Neem dan contact op met één van de mantelzorgconsulenten van Mantelzorg Welzijn Rijswijk via 070 - 7579200 of mail naar [email protected].


| Foto: Digitaal Dagblad