Lions Club Rijswijk in actie voor Make a Wish

mainImage
Lions Club Rijswijk in actie voor Make a Wish

De Lions Club Rijswijk i.o. trekt zich het lot van kinderen met een fatale aandoening of een levensbedreigend ziekte zeer aan. Daarom organiseert het op 3 november een speciale ‘Irish Night’ in Herberg Vlietzigt, waarvan de opbrengsten worden gedoneerd aan Make a Wish Nederland.

Je kind zal maar geboren worden met een fatale aandoening of een levensbedreigend ziekte.  Een leven, dat normaliter bestaat uit kinderen naar school of de sportclub brengen, zit er dan veelal niet in. Zo'n leven wordt meestal ingevuld met ziekenhuisbezoeken, diagnoses en vaak moeilijke beslissingen.

De Lions club Rijswijk i.o. trekt zich het lot van deze kwetsbare leventjes zeer aan. De Lions houden daarom op 3 november een speciale avond in Herberg Vlietzigt, waarvan de opbrengsten worden gedoneerd aan Make a Wish Nederland. Dit is de stichting die zich inzet om wensen van ernstig zieke kinderen te vervullen. Met deze donatie streven de Lions de kwaliteit van leven voorop.

Tijdens deze avond, die bekend staat als de Irish Night staan een veiling en een loterij centraal, om op deze wijze zoveel mogelijk geld voor dit goede doel binnen te halen. De avond, die start om 20.00 uur wordt verder ingevuld met Ierse dansen en hapjes en een unieke Ierse bierproeverij. Nadere informatie voor het bijwonen van deze speciale gelegenheid , vindt u op de website van Lions Club Rijswijk en op Facebook “Irish Night 2018”.


| Foto: Digitaal Dagblad