Lichaam Orlando bij familie; doodsoorzaak nog geheim

mainImage
Lichaam Orlando bij familie; doodsoorzaak nog geheim

Het lichaam van Orlando Boldewijn (17) is vrijgegeven en inmiddels in het bezit van de familie. De afgelopen dagen deed het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk uitgebreid onderzoek naar de doodsoorzaak en dat is inmiddels afgerond. De politie van Rotterdam heeft dit laten weten.

Details over de doodsoorzaak zijn nog niet bekendgemaakt, evenmin over de precieze toedracht die hebben geleid tot de dood van de Rotterdamse tiener, wiens stoffelijk overschot maandag 26 februari werd aangetroffen in het Böttgerwater in Den Haag-Ypenburg. De recherche is nog altijd op zoek naar verdere aanknopingspunten (zie ook dit bericht van vandaag).

Orlando wordt in besloten kring begraven. Voor zijn uitvaart hebben vrienden inmiddels 40.000 euro aan donaties ontvangen. Het geld dat overblijft, willen zij besteden aan een nader te bepalen goed doel.

Orlando kwam zondag 18 februari na een afspraak in Den Haag niet thuis. Maandagavond 19 februari werd hij door zijn familie als vermist opgegeven. Op maandag 26 februari werd zijn lichaam door duikers van de brandweer na een tip gevonden in het Böttgerwater.

(Bron: Dagblad 070)


| Foto: Digitaal Dagblad