Rijswijks Dagblad | Lia de Ridder onder de indruk van Hospice Het Vliethuys

Lia de Ridder onder de indruk van Hospice Het Vliethuys

mainImage
Lia de Ridder onder de indruk van Hospice Het Vliethuys

Demissionair wethouder Lia de Ridder (D66) van Leidschendam-Voorburg bracht een bezoek aan Hospice Het Vliethuys, dat bestemd is voor de inwoners uit Leidschendam-Voorburg en Rijswijk in hun laatste levensfase.


,,Dit is een fraai Hospice’’, concludeerde Lia de Ridder, thans fractievoorzitter van D66. ,,Ik heb er het gevoel bij van huiselijk en ruimtelijk. Hier wordt bijzonder goed werk geleverd. De bewoners worden er liefdevol begeleid. Het is geweldig dat er ook zoveel vrijwilligers actief zijn’’.


De politica werd rondgeleid door hoofdcoördinator Joke Campo en de bestuursleden Willy Blonk en Paul Francissen. Ze kreeg zodoende een indruk van de kamers, de werkwijze en de visie van Hospice Het Vliethuys. ,,We vonden het prettig om Lia de Ridder rond te leiden’’, zegt voorzitter Willy Blonk. ,,We hechten er waarde aan dat ook lokale politici weten hoe we te werk gaan. Daarbij zijn we trots op ons Hospice dat we dan ook graag uitdragen. Met zo’n honderd vrijwilligers hebben we tevens een belangrijke sociale functie in de lokale gemeenschap’’.

Bron: Voorburgs Dagblad

Paul Francissen, Joke Campo, Lia de Ridder en Willy Blonk (vlnr) in het Hospice Het Vliethuys.  Beeldrecht: Voorburgs Dagblad


Foto: Digitaal Dagblad