Lezersactie: Win 2 kaarten voor Irish Night zaterdag in Herberg Vlietzigt

mainImage
Lezersactie: Win 2 kaarten voor Irish Night zaterdag in Herberg Vlietzigt

Aanstaande zaterdag gratis naar de Irish Night van Lions Club Rijswijk in Herberg Vlietzigt? Het kan met de lezersactie van het Rijswijks Dagblad en de Lions.

Zaterdag 3 november organiseert Lions Club Rijswijk in Herberg Vlietzigt een speciale ‘Irish Night’ met als doel geld inzamelen voor Make a Wish Nederland. Naast een veiling en een loterij mag er ook genoten worden van Ierse dansen en hapjes en een unieke Ierse bierproeverij. Het Rijswijks Dagblad mag van de organisatie nogmaals twee gratis kaarten weggeven aan één van onze lezers.

De opdracht is simpel: Stuur zo snel mogelijk een mail met als onderwerp ‘Lezersactie Rijswijk Dagblad’ naar [email protected]. Vermeld in deze mail ook uw naam, telefoonnummer en adres. Degene wiens mail als eerste binnenkomt, wint twee gratis entreekaarten ter waarde van € 29,50 per stuk voor de Irish Night van aanstaande zaterdag.

De Lions Club Rijswijk i.o. trekt zich het lot van kinderen met een fatale aandoening of een levensbedreigend ziekte zeer aan. Daarom gaat de opbrengst van de Irish Night van zaterdag naar Make a Wish Nederland. Deze organisatie laat wensen van zieke kinderen in vervulling te laten gaan.

Er zijn ook nog kaarten te koop voor dit bijzondere evenement. Deze kosten € 29,50 per persoon en kunt u bestellen via de website van Lions Club Rijswijk en op Facebook “Irish Night 2018”.


| Foto: Digitaal Dagblad