Leon Zuidgeest Kappers verhuist binnen Winkelcentrum In de Bogaard

mainImage
Leon Zuidgeest Kappers verhuist binnen Winkelcentrum In de Bogaard

Na bijna twintig jaar in Winkelcentrum In de Bogaard te hebben gezeten, hebben de eigenaren van Leon Zuidgeest Kappers toch besloten om het winkelcentrum trouw te blijven. Emiel en Madeleine Zuidgeest maken namelijk bekend dat ze in hetzelfde winkelgebied van pand gaan verhuizen.

Positieve ontwikkelingen dus voor In de Bogaard in Rijswijk waar tal van bedrijven in de loop der tijd zijn afgehaakt. Al is het winkelcentrum niet zoals het hoort te zijn, toch geloven de eigenaren van Leon Zuidgeest Kappers in het winkelgebied. Dit zal de gemeente Rijswijk en In de Bogaard dan ook goed doen.

Trouwe klanten

,,We blijven geloven in een locatie als In de Bogaard’’, aldus Emiel en Madeleine Zuidgeest. ,,Met dank aan onze trouwe klanten en onze ‘super’ medewerkers. Mede dank zij hen gaan we per 15 september er een nieuwe locatie openen met veel luxe en comfort. We verplaatsen onze vestiging van de Johan Friso Promenade, die sluit per 10 september, naar de Prins Constatijn Promenade 6 In de Bogaard’’.

Modern

,,We bouwen er een totaal nieuwe moderne kapsalon met alle luxe die hierbij hoort zoals bijvoorbeeld massagestoelen en een fraai interieur. Onze hairstylisten zijn allemaal hoog opgeleid en werken alleen met hoogwaardige producten’’.

Opening

Met deze stap zijn Emiel en Madeleine Zuidgeest ondernemers investeren in De Bogaard. ,,Tijdens de periode dat de vestiging aan de Johan Friso Promenade is gesloten kunnen de klanten worden geholpen in de vestiging aan het Waldhoornplein’’, aldus Emiel en Madeleine Zuidgeest. De opening in De Bogaard zal worden gevierd met allerlei acties op behandelingen en producten. De website http://leonzuidgeest.nl houdt iedereen hiervan op de hoogte.

 

Bron: Voorburgs Dagblad


Foto: Digitaal Dagblad