Rijswijks Dagblad | Lentefeest rond Cruyff Court in de Muziekbuurt

Lentefeest rond Cruyff Court in de Muziekbuurt

mainImage
Lentefeest rond Cruyff Court in de Muziekbuurt

De lente is begonnen. Tijd voor de lenteschoonmaak, lentekriebels en lentebloemen. Maar bovenal tijd om lekker naar buiten te gaan! Op woensdag 11 april is er vanaf 12.30 een groot lentefeest op het Cruyff Court in de Muziekbuurt. De lente wordt sportief en creatief ingeluid met allerlei gratis creatieve en sportieve activiteiten voor kinderen, ouders en bewoners. Lentefeest jij mee?

De winterslaap zit er op, tijd voor een feestje. Zo denken Welzijn Rijswijk, Haaglanden Beweegt en Middin. Daarom organiseren zij een middag vol sport, spel en ontmoeting in de Muziekbuurt. Voor jong en oud. Voor kinderen en ouders. Voor inwoners en bezoekers. Het is per slot van rekening voor iedereen goed om de lente met zijn allen actief en vrolijk te beginnen.

Sporten, spelen en ontmoeten rondom het Cruyff Court? Das logisch.
Waar houd je zo´n stralend lentefeest? Rondom het Cruyff Court aan de Klaroenstraat. Daar openen alle feestvierders de middag muzikaal met Drums Alive! Verwacht daarna een middag vol creatieve en sportieve activiteiten. Zowel op het Cruyff Court als binnen bij Middin. Van wild breien tot een ouder-kind voetbalwedstrijd. Van knotshockey tot karaoke. En van gezonde hapjes maken tot vogelhuisjes bouwen. Omstreeks 15.30 sluiten we af met een prijsuitreiking voor de grootste lentefeestvierders.

Feest mee!
Begint het bij jou ook al te kriebelen? Zin om met uw zoon of dochter de lente te vieren? Tijd om samen met de buren een wedstrijdje te spelen? Kom dan op woensdag 11 april vanaf 12.30 naar het Cruyff Court aan de Klaroenstraat. Dan maken we er samen met de hele Muziekbuurt een groot lentefeest van!


Foto: Digitaal Dagblad