Lekker afkoelen bij Talamini in Rijswijk

mainImage
Lekker afkoelen bij Talamini in Rijswijk

“Eindelijk mooi weer! Dan is een lekker ijsje op z’n tijd een goed idee. Maar waar kan je nou een écht lekker ijsje kopen? Wij hebben de lekkerste ijssalons voor je opgezocht”, zegt Sonja Koene van de website Op stap met Lisa.

Tot de zeven genoemde beste ijssalons behoort volgens Sonja Koene ook Talamin, dat al jaren een begrip in Rijswijk is. “Als je op zoek bent naar een echt ambachtelijk Italiaans ijsje, dan moet je bij Talamini in Rijswijk zijn! Naast een traditioneel ijsje in een hoorntje kan je er ook terecht voor een lekkere coupe of een feestelijke ijstaart.

Naast de populaire ijs-smaken zoals pistache, vanille, aardbei en stracciatella, zijn er elke dag andere smaken. Dus laat je vooral verrassen! Heb je speciale dieetwensen? Dan houdt Talamini daar rekening mee. Zo is er lactose-vrij ijs, suikervrij ijs en glutenvrij ijs. Een allergie hoeft je dus zeker niet tegen te houden om te kunnen genieten van een van de beste ijssalons van Zuid-Holland.

De andere ijssalons zijn DE IJssalon in Rotterdam, Florencia in Den Haag, IJssalon Jansen in Boskoop en IJssalon Luciano in verschillende steden.


Foto: Digitaal Dagblad