Komende week voorjaarsschoonmaak in Rembrandtkwartier en Huis te Lande

mainImage
Komende week voorjaarsschoonmaak in Rembrandtkwartier en Huis te Lande

Volgende week komt het team straatreiniging van de gemeente naar het Rembrandtkwartier en Huis te Lande. Op dinsdag 17 en woensdag 18 april worden in deze buurten de openbare ruimten schoon gemaakt.

Half maart gaf  wethouder Ronald van der Meij in Leeuwendaal  het startsein voor de grote voorjaarsschoonmaak in de wijken van Rijswijk. Iedere week zal een reinigingsteam 2 tot 3 dagen in een wijk in actie komen om hopelijk samen met buurtbewoners de buurt mooier en schoner te maken. Komende week is het de beurt aan het Rembrandtkwartier en Huis te Lande.

U kunt helpen en dat kan al op heel simpele wijze. U helpt al door bijvoorbeeld uw auto aan de kant te zetten of zwerfafval van de stoep op de straat te vegen zodra de veegwagen er aan komt. Ook kunt u materiaal, zoals knijpers en vuilniszakken, lenen bij de schoonaanhanger die we op een centrale plek in de wijk plaatsen, zodat u van daar uit met het team van straatreiniging mee de wijk door kan.

Voor het beheer van deze schoonaanhanger zoeken we per wijk nog een beheerder die de materialen wil uitlenen aan de vrijwillige schoonmakers. Hiervoor kunt u zich opgeven bij de gemeente, via nummer 14 070 of stuur een email via [email protected].


Foto: Digitaal Dagblad