Rijswijks Dagblad | Koken voor kinderen: Superchefs en Kids Kitchen

Koken voor kinderen: Superchefs en Kids Kitchen

mainImage
Koken voor kinderen: Superchefs en Kids Kitchen

Dat koken ook voor kinderen steeds interessanter en leuker wordt, blijkt ook wel uit het cursusaanbod van Welzijn Rijswijk. In ‘Superchefs’ leren kinderen uit groep 6, 7 en 8 in 5 lessen hoe gezond, lekker en makkelijk koken kan zijn. In ‘Kids Kitchen’ kunnen kinderen tussen de 9 en 12 jaar hun eigen kidskookcafé runnen.

Superchefs: jong geleerd is oud gedaan! Zo heet de vijfdaagse cursus van Welzijn Rijswijk voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool. Hier ontdekken kinderen hoe gezond, lekker en makkelijk koken kan zijn. Je leert hoe je zelf een gezonde maaltijd en iets voor tussendoor kunt klaarmaken. De ouders boffen straks maar met een kleine superchef in huis!

Data: dinsdag 12 juni, 19 juni, 26 juni, 3 juli en 10 juli.
Tijd: 15:30 tot 17:30 uur
Locatie: Wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk

Voor informatie en aanmelden mail naar: [email protected]  of bel met Ellen Berenz: 06 45474442

Kids Kitchen

Kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud die van kokkerellen houden en die het leuk vinden om samen met andere kinderen een kidskookcafé te runnen moeten zich echt aanmelden voor Kids Kitchen.

Voor de zomervakantie gaan de kinderen oefenen in een professionele keuken. Ook worden alvast leuke gerechtjes bedacht, worden menu samengesteld en mooie menukaarten gemaakt. In september wordt het kidskookcafé geopend waar buurtbewoners komen eten.

Lijkt dit je leuk? Geef je snel op voor de oefendagen op 23 juni, 30 juni en 7 juli van 11:00 tot 14:00 uur in Wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan 1.

Voor informatie en aanmelden mail naar: [email protected] .


Foto: Digitaal Dagblad