Kledingactie voor allerarmsten op drie plekken in Rijswijk

mainImage
Kledingactie voor allerarmsten op drie plekken in Rijswijk

Hulporganisatie Dorcas houdt op zaterdag 25 augustus voor de 3e keer dit jaar een kledingactie in Rijswijk en omringende gemeenten. Doel is om zoveel mogelijk nog in goede staat verkerende kleding op te halen voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Tijdens de kledingactie op zaterdag 25 augustus wordt gevraagd om dames-, heren-, kinder- en babykleding en verder dekens, dekbedden, overtrekken, slaapzakken, schoeisel, bed-, bad- en huishoudtextiel. De kleding dient schoon, heel, droog, compleet en niet versleten te zijn. Het liefst verpakt in  dichtgeknoopte plastic vuilniszakken, zonder kleding hangers  of andere goederen.

Alle kleding wordt verkocht via ReShare(onderdeel van het Leger des Heils) en de financiële opbrengst gaat rechtstreeks naar een of meerdere projecten van Dorcas voor noodhulp, sociale hulp of langdurige structurele hulp voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Niet alleen in Rijswijk, maar ook in Delft, Pijnacker, Delfgauw en Leidschendam kan men op zaterdag 25 augustus de kleding inleveren. Alle inzamelpunten zijn zaterdag 25 augustus geopend van 10.00 tot 12.00 uur. De drie inzamelpunten in Rijswijks zijn:


  • Kledingcontainer Merellaan 13 Rijswijk-zuid/Delft-noord

  • Hoofdingang Volle Evangelie gemeente Rijswijk, Laan Hofrust 21

  • Kledingcontainer Churchilllaan 1035 grens Rijswijk/Wateringen


Meer informatie vindt men www.dorcashulpdelft.nl of bel 070-415 10 13 / 06-485 25 932


Foto: Digitaal Dagblad