Kinderdirecteur bij Jeugdtheaterschool

mainImage
Kinderdirecteur bij Jeugdtheaterschool

Naast een algemeen directeur zal er binnenkort ook een kinderdirecteur bij de Jeugdtheaterschool worden aangesteld. Dat meldt het Algemeen Dagblad zaterdag. “Hij of zij zal vlogs maken voor op de website, meedenken over vakantie-activiteiten en bij speciale gelegenheden de wethouder welkom heten.”

Stichting Trias is een van de initiatiefnemers van de Jeugdtheaterschool. Samantha van der Leest vertelt namens Trias in het AD over de aan te stellen kinderdirecteur. “Het zijn van kinderdirecteur kost een paar uur per seizoen. Het zou handig zijn als hij/zij sociaal is en niet bang om in de publiciteit te staan”, aldus Van der Leest. Over de taken van de kinderdirecteur zegt zij: “Die kunnen erg afwisselend zijn; vlogs maken voor op de website, meedenken over vakantie-activiteiten en bij speciale gelegenheden de wethouder welkom heten.”

Trias heeft nog geen kinderdirecteur op het oog. Kandidaten kunnen zich tot 22 april aanmelden door een korte video of foto van zichzelf als directeur te sturen naar [email protected].

Trias
Trias is het centrum voor de kunsten in Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Trias is actief in de vrije tijd en in het onderwijs en biedt cursussen op het gebied van kunst en cultuur aan kinderen, jongeren en volwassenen.


| Foto: Digitaal Dagblad