Rijswijks Dagblad | Kick Off KEI Rijswijk zondag op binnenplein Bogaard

Kick Off KEI Rijswijk zondag op binnenplein Bogaard

mainImage
Kick Off KEI Rijswijk zondag op binnenplein Bogaard

Op 1 juli om 13:00 uur is de Kick Off van KEI Rijswijk en het activeren van de schoolspullenpas op het binnenplein van de Bogaard. Dit wordt feestelijk ingeluid door de sterkste man van Rijswijk,  muziek en leuke activiteiten.

KEI Rijswijk maakt zich sterk voor kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen, hieronder vallen alle gezinnen met een ooievaarspas. Door deze kinderen te ondersteunen in goederen (schoolspullenpas, computerregeling) en een vergoeding te bieden voor de schoolreis/werkweek, krijgen de kinderen dezelfde kansen als hun leeftijdsgenoten. In de toekomst hopen we nog meer regelingen aan te kunnen bieden zodat alle kinderen in Rijswijk dezelfde kansen krijgen.

‘’Samen bouwen aan de toekomst van Rijswijkse kinderen’’ daar staat KEI Rijswijk voor!

Hoe gaat de middag van de Kick Off er uitzien? De sterkste man van Rijswijk komt langs om samen met de wethouder, Jorke van der Pol, het start signaal te geven van KEI Rijswijk en het gebruik van de schoolspullenpas. Verder zijn er leuke activiteiten, zoals gezonde snack workshop, schminken, beats creation, henna  en wordt er percussie gespeeld hierbij wordt KEI Rijswijk ondersteund door Trias, Don Bosco & Happy Fit.De schoolspullenpas kan op deze Kick Off geactiveerd worden en kunnen meteen gebruikt worden bij de volgende winkels; HEMA, Bristol, Bruna, Perry Sport en Albert Heijn. Bruna, Perry Sport en Albert Heijn hebben ook een lekker en/of leuk kleinigheidje voor de kinderen.

Beschikt u over een ooievaarspas maar heeft u de schoolspullenpas nog niet aangevraagd?  Kijk dan op www.keirijswijk.nl en  vraag de pas aan!

Wilt u zich ook sterk maken voor de kinderen van Rijswijk en uw steentje bijdrage aan de Kick Off,  meldt u zich dan aan bij [email protected]  ovv Kick Off KEI Rijswijk.

Mocht u vragen hebben hierover dan kunt u bellen naar Emma Kager op 06-44558441 of mailen naar [email protected]

 


Foto: Digitaal Dagblad