Kans voor Rijswijkse vrijwilligers op zeildag op de Eendracht

mainImage
Kans voor Rijswijkse vrijwilligers op zeildag op de Eendracht

Op 25 augustus krijgen Rijswijkse vrijwilligers de kans een dagje mee te varen op ‘de Eendracht’. Op die dag organiseert de Rijswijkse Uitdaging in samenwerking met ‘de Eendracht’ een dag zeilen vanaf Rotterdam voor maximaal 13 personen. Schrijf je dus snel in.

De dag duurt van 10.00 uur tot 19.00 uur, maar tussen 8 uur en 10 uur zijn er een rondleiding en een welkomstwoord. Aan boord wordt er gezorgd voor lunch, koffie, wat lekkers en een diner. Welzijn Rijswijk en de Rijswijkse Uitdaging regelen voor vervoer. Aanmelden kan via een contactformulier op de website van de Rijswijkse Uitdaging of per email [email protected] .

Rijswijkse Uitdaging
In november 2017 is de Rijswijkse Uitdaging gestart met als doel samenwerking tot stand brengen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. De missie is maatschappelijk betrokken ondernemen te stimuleren en organiseren en  om maatschappelijke organisaties te ondersteunen.

Eendracht
2018 is een jubileumjaar voor Vereniging Zeilschip Eendracht. 80 jaar geleden werd de 'Nationale Vereniging 'Het Zeilend Schoolschip' opgericht. Een historisch initiatief, dat is uitgegroeid tot de huidige organisatie met zeilschip Eendracht als basis. Een vereniging die zich actief inzet om nog meer mensen de kans te geven om te ontdekken wat zeezeilen op de Eendracht met je doet.


| Foto: Digitaal Dagblad