Rijswijks Dagblad | Jesse-Jane uit Rijswijk bij SBS6 DanceSing door naar Bootcamp

Jesse-Jane uit Rijswijk bij SBS6 DanceSing door naar Bootcamp

mainImage
Jesse-Jane uit Rijswijk bij SBS6 DanceSing door naar Bootcamp

Haar Rijswijkse familie en vele fans waren alom aanwezig bij de Rijswijkse 20 jarige Jesse-Jane Velden, die donderdagavond optrad in het SBS6 nieuwe programma DanceSing.

Dansen en zingen is haar passie, ze deed als onervaren danser maar wel met een enorm doorzettingsvermogen, auditie bij een dansacademie (dagopleiding MBO4) te Amsterdam. Hierin groeide Jesse-Jane langzaam uit tot een danseres en wil dit in de toekomst gaan combineren met zingen. Ze werd hierbij gescout door de programmamakers van DanceSing. Na vele voorrondes en audities staat ze maanden later te stralen op TV en gaat, tot grote vreugde van haar familie en fans door naar de Bootcamp.Haar veelzijdigheid blijkt ook al uit doordat ze al eerder met taekwondo op zesjarige leeftijd bezig was en daar al snel uitblonk en onverslaanbaar vele prijzen, zoals het Nederlands- en Europees Kampioenschap in de wacht sleepte. En ook nog eens de bokaal van de beste Nederlandse taekwondoka van het jaar in ontvangst mocht nemen. Bij Fight Club Rijswijk sportschool van haar ooms Velden traint ze nog regelmatig.

JESSE-JANE - Ain't no other man - DanceSing // Audities

https://www.youtube.com/watch?v=zUHWegVeLV8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1lxW_kqTl9Fi6VtrZm5D584klsSmu-f3819sHzvNbz-dYUcdbTzt-YuhE

Foto: Screenshots DanceSing

Redactie: Wim Mecksenaar

 


Foto: Digitaal Dagblad