Rijswijks Dagblad | Jamaica centraal bij Wereldkeuken van Welzijn Rijswijk

Jamaica centraal bij Wereldkeuken van Welzijn Rijswijk

mainImage
Jamaica centraal bij Wereldkeuken van Welzijn Rijswijk

Op woensdag 28 februari staat de Jamaicaanse keuken centraal bij weer een nieuwe Wereldkeuken bij Welzijn Rijswijk. Vanaf 17.45 uur gaan de deuren open aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk.

Op elke laatste woensdag van de maand organiseert Welzijn Rijswijk een open eettafel voor 30 personen onder de naam Wereldkeuken. Dit omdat tekens een ander land/keuken aan bod komt. Iedereen is welkom, als men zich maar een week van te voren aanmeldt. Op 28 februari kunnen bezoekers proeven wat Jamaica op culinair vlak te bieden heeft.

Van tevoren wordt er iedere keer een kookworkshop voor 6 personen georganiseerd met deelnemers uit verschillende doelgroepen. Deze koks gaan daarna als volleerde chefs aan de slag om de open eettafel tot een succes te maken.

Tijdens de wereldkeuken maakt u niet alleen kennis met de eetgewoonten van het land maar u maakt ook kennis met nieuwe mensen. Vindt u het leuk nieuwe contacten op te doen om uw netwerk te vergroten dan bent u hier meer dan welkom.

Kosten: € 5,00
Aanmelden: Een week van te voren (uiterlijk woensdag 21 februari ) bij de receptie van Welzijn Rijswijk ,Tel: 070 7579200

Als u een keer wilt deelnemen aan de kookworkshop, dan kunt u bellen en vragen naar Lisette Elgershuizen of Nicole van der Spek. De workshop wordt in de week voor de open eettafel gehouden op een maandag- of dinsdagmiddag.


Foto: Digitaal Dagblad