Is vermiste Herman dezelfde als de kater van gisteren?

mainImage
Is vermiste Herman dezelfde als de kater van gisteren?

Dierenasiel ’t Julialaantje stuurt berichten van alle gevonden katten maar er is ook een organisatie die baasjes helpt zoeken naar hun vermiste kat. Op de Facebook pagina De Hereniging Zuid-Holland meldde een Rijswijker de vermissing van hun zwart-witte kater Herman. Deze is sinds 2 mei vermist aan de Wiardi Beckmanlaan in Rijswijk (bij kruising Sir Winston Churchilllaan en Monseigneur Beckerslaan).

Er was ook nog een persoonlijke boodschap van de verdrietige eigenaren:  “Onze kat Herman is gisteren niet thuis gekomen van z'n ommetje. Het is niks voor Herman om zo lang weg te blijven. Herman is makkelijk te benaderen en heel sociaal!!"

Het Rijswijks Dagblad bracht gisteren al een artikeltje over een vermiste, zwart-witte kater. Natuurlijk hebben we dit op de genoemde Facebook pagina ook aangeven. Misschien is daarmee het raadsel over de verblijfplaats van Herman ontzenuwd, maar misschien ook niet. Weet u misschien waar het beestje kan zijn, ga dan naar de Facebook pagina en laat daar een berichtje achter.Dit is de gevonden kater die op 1 mei bij Dierenasiel 't Julialaantje is afgeleverd.


Foto: Digitaal Dagblad