Inspiratiecafé Verrijk Je Buurt komt ook naar Rijswijk

mainImage
Inspiratiecafé Verrijk Je Buurt komt ook naar Rijswijk

Heb je een goed idee voor je buurt, maar geen idee hoe je begint? Kom dan op donderdag 27 september naar het Verrijk je Buurt inspiratiecafé in Het Oude Raadhuis in Rijswijk!

Fonds 1818 vervolgt volgende week de serie Verrijk Je Buurt inspiratiecafés waarin bewoners gesteund worden die iets nuttigs, bijzonders of leuks voor hun directe leefomgeving willen doen. Deelnemers aan de bijeenkomsten kunnen zich laten inspireren door presentaties van andere buurtinitiatieven en succesvolle projecten en in gesprek gaan met buurtgenoten om te horen hoe zij dit hebben aangepakt. Ook kan je speeddaten en vragen stellen aan de adviseurs van Fonds 1818. Daarnaast kan men werk maken van goede ideeën tijdens een miniworkshop en kan je aan de slag met handige tools en hulpmiddelen uit de speciale Verrijk Je Buurt Toolbox. Op verrijkjebuurt.fonds1818.nl staat extra informatie en een online toolbox om meteen aan de slag te gaan.

De komende maanden organiseert Fonds 1818 in Rijswijk, Wassenaar, Midden-Delfland, Leiderdorp Noordwijkerhout, Pijnacket-Nootdorp en Zoeterwoude zeven Verrijk je Buurt inspiratiecafés in de regio. Donderdag 27 september is Rijswijk aan de beurt. Het Oude Raadhuis is dan de place to be.  De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 21.30 uur, met inloop vanaf 19.30 uur. Aansluitend is er een borrel. Aanmelden is niet nodig.

Over Verrijk je Buurt
Fonds 1818 is jarig en trakteert in de hele regio. Bewoners met goede ideeën kunnen een jaar lang bij het fonds terecht voor advies, begeleiding en financiële ondersteuning. Ideeën die passen bij Verrijk je Buurt komen, na beoordeling door het fonds, ook in aanmerking voor een donatie tot maximaal € 3.000. Fonds 1818 organiseert in 19 gemeenten Verrijk je Buurt inspiratiecafés.

Foto: Valerie Kuypers Fotografie


Foto: Digitaal Dagblad