Rijswijks Dagblad | Informatiebijeenkomst over onderhoud Natuurtuin Wilhelminapark

Informatiebijeenkomst over onderhoud Natuurtuin Wilhelminapark

mainImage
Informatiebijeenkomst over onderhoud Natuurtuin Wilhelminapark

Op 19 februari is een informatiebijeenkomst in het stadhuis over het landschapsplan voor het Wilhelminapark, de uitvoering van specifieke projecten en de inbreng die omwonenden kunnen leveren. De afgelopen weken is groot onderhoud gepleegd aan de natuurtuin in het Wilhelminapark door aannemersbedrijf GKB.

Om een greep te doen uit het vele werk; wildgroei aan bramen is verwijderd, oevers zijn geschoond en er is een paddenpoel gegraven. Bureau Ruimte voor Advies heeft in samenspraak met enthousiaste vrijwilligers een onderhoudsplan opgesteld voor het toekomstige beheer. Doel is om meer inheemse flora te tonen in het gebied. Zo zal door specifiek maaibeheer, meer kans zijn voor orchideeën. De omgeving rond de blokhut krijgt wat extra aanplant van kattenstaart om de boel op te fleuren.
De procedure voor het realiseren van een horecavestiging bij de zwemplas is doorlopen. Omwonenden krijgen een stem in de uitvraag voor de selectie van een horeca-ondernemer met het meest aantrekkelijke plan.

Meer weten over de Informatiebijeenkomst Wilhelminapark?

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 19 februari om 19.45 uur (inloop vanaf 19.15 uur), locatie Stadhuis, Sionzaal (1e etage), Bogaardplein 15 in Rijswijk.

U kunt u op volgende link opgeven voor de bijeenkomst: https://www.rijswijk.nl/nieuws/onderhoud-natuurtuin-wilhelminapark


Foto: Digitaal Dagblad