In herfstvakantie programmeren en uitvinden in Rijswijkse bibliotheek

mainImage
In herfstvakantie programmeren en uitvinden in Rijswijkse bibliotheek

Zoals in iedere vakantie kunnen kinderen volgende week in de herfstvakantie ook weer terecht in de Rijswijkse bibliotheek. Op woensdag 24 oktober kan de jeugd tussen 9 en 12 jaar leren programmeren en zodoende kennismaken met Ozobot. En op donderdag 25 oktober kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar een waanzinnige uitvinder worden.

Maak op woensdag 24 oktober (14.00 – 16.00 uur) kennis met de grappige Ozobot, die zijn route bepaalt door lijnen te volgen. Programmeer en teken met kleurcodes jouw route om de vriend van Ozobot te ontmoeten. Lukt het jou om Ozobot op de afgesproken plek zijn vriend te laten ontmoeten? Daarna is het tijd om samen te dansen op de dansvloer van de tablet. Deze activiteit is in samenwerking met Kiwi Electronics.

Voor kinderen vanaf 4 jaar tot 12 jaar kunnen donderdag 25 oktober (10.30 – 11.30 uur) in de bieb terecht om dingen te ontwerpen en te maken. Bedenk handige machines en luister naar het verhaal van ‘Roza Rozeur, ingenieur’ en word, net als Roza, een waanzinnige uitvinder!

Koop snel je kaartje voor deze leuke activiteiten. Dat kan op www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek. Wees er snel bij, want VOL=VOL.


Foto: Digitaal Dagblad