Ieder zijn eigen reünie op het Strandwalfestival 

mainImage
Ieder zijn eigen reünie op het Strandwalfestival 

Iedereen is door de organisatie van het Srandwalfestival uitgenodigd om deel te nemen en bij te dragen aan deze leukste en grootste reünie van Rijswijk. Wie wil er nu niet weer eens bijkletsen en oude verhalen ophalen met voormalige klasgenoten, oude sportvrienden, voormalige zangkoorleden, uit het oog verloren klaverjasvriendinnen, oud-politici of ex-collega’s.

Ontmoet elkaar – wij zorgen voor de aanwezigheid van drankjes, lekkere hapjes en heerlijke muziek in het omgetoverde sprookjesbos. En de organisatie van het Strandwalfestival neemt de bitterballen voor haar rekening. Begint het al te kriebelen, want het organiseren van een (deel)reünie was nog nooit zo eenvoudig. Schrijf snel al je vrienden aan om 8 september in hun agenda vrij te houden!

Dé reünie vindt plaats op zaterdag 8 september 2018 vanaf 17.00 uur bij de Naald in het Rijswijkse bos. We proberen op dat moment allerlei oude verbanden samen te brengen. Voor elke groep van 20 personen of meer zal de organisatie een herkenningspunt aanbrengen bij de Naald met daarop duidelijk de naam van de organisatie, school, sportvereniging, dansgroep, kerkkoor, bedrijf, instelling of andere vriendenclub. Alles mag, zolang er maar een binding met het Rijswijkse is.

Ter voorbereiding zoeken zij nu enkele trekkers om dit event mede mogelijk te maken tijdens het Strandwalfestival. Een trekker treedt op als ambassadeur en contactpersoon van een deelreünie. Er zijn geen kosten aan verbonden. De enige voorwaarde is dat een trekker minimaal 20 personen bij elkaar weet te brengen voor een deelreünie. Dus pols je vrienden eens via een WhatsApp-groep of via een FB-berichtje.

Interesse? Na aanmelding ontvangt u van ons een e-mailadres om gemakkelijk te kunnen communiceren (bijvoorbeeld [email protected]). Trekkers van een deelreünie kunnen zich aanmelden door een berichtje te sturen aan: [email protected] o.v.v. De grootste reünie van Rijswijk. Vermeldt u daarbij ook uw telefoonnummer, volledige naam en welke groep reünisten u bij elkaar zou willen brengen. Deelname is op basis van volgorde van inschrijving en gemaximeerd op 215 deelreünies (4.000 personen).

Volledig op de hoogte blijven van welke deelreünie tijdens het Strandwalfestival plaatsvinden? Volg het festival dan op Facebook, Twitter, Instagram of bezoek de website. 

Fotograaf: Christopher Dominic.


Foto: Digitaal Dagblad