Hospice Het Vliethuys goede doel van jubileum Sparkling Events

7 January 2019, 13:35 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Hospice Het Vliethuys goede doel van jubileum Sparkling Events

In het kader van het vijfjarig bestaan van Sparkling Events wordt er op 16 februari bij Barn 47 aan de Poeldijkseweg 47 in Den Haag een groots opgezet dansfestijn gehouden. ,,Deze speciale editie gaan wij vieren met de artiesten, het entertainment, de partners en het team dat al vijf jaar lang aan onze zijde staat’’, aldus Humphrey Romswinckel, Maurice van Houwelingen en Sandy van der Voort namens Sparking Events. ,,Alles wordt uit de hoge hoed getoverd, want ons jubileum gaan we met z’n allen trots vieren. Het wordt een avond vol vuurwerk. We hebben Hospice Het Vliethuys tot het goede doel uitgekozen. Dit is een geweldige instelling waar mensen uit Leidschendam- Voorburg, Rijswijk en Den Haag in de laatste fase van hun leven liefdevol worden begeleid. We gaan er daarom alles aan doen om te zorgen dat zij een mooie donatie krijgen’’.

,,Sparkling Events en onze ticketpartner Tibbaa zijn zodoende sponsor van het Hospice. Zij staan een gedeelte van de ticketfee af. Tevens wordt geheel vrijblijvend aan bezoekers gevraagd of zij een bedrag willen storten op hun het banknummer van de Stichting Vrienden van Hospice Het Vliethuys: NL74RABO-01276 06 297’’, vervolgt Humphrey Romswinckel. ,,Ook worden onze partners van het evenement gevraagd om iets te doen. Kortom, we gaan er voor het Hospice iets moois van maken’’.


,,We zijn bijzonder vereerd’’, reageert Willy Blonk, voorzitter van het bestuur van Hospice Het Vliethuys. ,,Het bedrag dat uiteindelijk aan ons wordt gedoneerd komt geheel ten goede aan onze bewoners. We zijn Humphrey Romswinckel, Maurice van Houwelingen en Sandy van der Voort dan ook bijzonder dankbaar’’.


Via de link www.sparkling-events.nl/tickets zijn kaarten te bestellen.