Hoge bloeddruk? FysioSport net zo effectief als medicijnen!

mainImage
Hoge bloeddruk? FysioSport net zo effectief als medicijnen!

“Ons team bij Fysiopraktijk Rijswijk ziet het dagelijks, maar fijn dat het nu ook wetenschappelijk is aangetoond. Aan het woord is Steven Schot, fysiotherapeut, FysioSport Trainer en echografist. Uit werkelijk een massaal onderzoek, waarin een analyse is gemaakt van bijna 400 wetenschappelijke onderzoeken en 40.000 deelnemers, blijkt dat oefening en training net zo effectief is bij hoge bloeddruk als medicijnen. Onderzoekers (en wij eigenlijk ook) verwachten nog veel meer positieve effecten en pleiten voor meer onderzoek!”

Veel positieve effecten
Fysiopraktijk Rijswijk heeft persoonlijke en aantrekkelijke FysioSport programma’s met verschillende trainings- en oefenvormen gericht op: conditie, kracht, flexibiliteit en stabiliteit. Robert Hoogland eigenaar van Fysiopraktijk Rijswijk en InFysio (vakblad fysiotherapeuten). “Naast dat onze deelnemers veel fitter, sterker en stabieler worden, zien we veel positieve effecten op het functioneren van het hart, normaliseren van de bloeddruk, verbeteren van de bloedsuikeropname (van belang bij suikerziekte) en worden verouderingsprocessen als botontkalking, artrose en zelfs geheugenverlies vertraagd.”

Veilig en vertrouwd
De wetenschappelijke bewijzen voor beweging en gezondheid groeien dagelijks. Daarnaast is een vitaal leven natuurlijk vooral een prettig leven. FysioSport bij Fysiopraktijk Rijswijk aan de Geestbrugkade 35 is sporten onder begeleiding van de fysiotherapeut. Veilig en vertrouwd. Niet massaal, maar persoonlijk en betrokken. Of je nu oud, jong, vitaal of minder gezond bent. Ervaar zelf eens wat FysioSport voor jou betekent. De intake is helemaal gratis. Bel 085-0220320.

[onderschrift foto] Steven Schot, Fysiopraktijk Rijswijk: “We zien de voordelen van sporten dagelijks.”


Foto: Digitaal Dagblad