Hoekpolder aan de beurt voor Voorjaarsschoonmaak

mainImage
Hoekpolder aan de beurt voor Voorjaarsschoonmaak

In de serie ‘Voorjaarsschoonmaak voor alle Rijswijkse wijken’ is het volgende week de beurt aan de Hoekpolder. Op dinsdag 19 en woensdag 20 juni worden de openbare ruimten in deze buurt schoongemaakt door het team straatreiniging van Rijswijk. De gemeente hoopt dat zich daar ook nog buurtbewoners bij aansluiten.

In het kader van de voorjaarsschoonmaak komt iedere wijk in Rijswijk aan de beurt. Iedere week zal het team 2 tot 3 dagen in een wijk in actie komen. Zij nodigen u uit om hen bij deze grote voorjaarsschoonmaak te helpen uw wijk schoon te maken.

U kan helpen door bijvoorbeeld uw auto aan de kant te zetten of zwerfafval van de stoep op de straat te vegen zodra de veegwagen eraan komt. Ook kunt u materiaal, zoals knijpers rolcontainers, vuilniszakringen, vuilniszakken etc, lenen bij de schoonaanhanger die op een centrale plek in de wijk is geplaatst, zodat u van daaruit met het team van straatreiniging mee de wijk door kan. Alleen in de wijken waar een beheerder zich aanmeldt, kunnen we de schoonaanhanger plaatsen (in de buurt van het woonadres van de beheerder).

Voor het beheer van deze schoonaanhanger zoekt de gemeente per wijk nog een beheerder die de materialen wil uitlenen aan de vrijwillige schoonmakers. Hiervoor kunt u zich opgeven bij de gemeente, via nummer 14070 of [email protected] 


| Foto: Digitaal Dagblad