Rijswijks Dagblad | Historische foto’s van Rijswijk en hun verhaal

Historische foto’s van Rijswijk en hun verhaal

mainImage
Historische foto’s van Rijswijk en hun verhaal

Oude stadsfoto’s zijn vaak meer dan alleen zomaar een plaatje. Vaak zit er een verhaal achter. Over de fotograaf, de mensen op de foto of over de locatie die is afgebeeld. Op dinsdag 3 juli organiseert Museum Rijswijk in woonzorgcentrum Onderwatershof een informele bijeenkomst waarin een groot aantal historische foto’s uit Rijswijk worden getoond. Misschien weet u meer over deze prenten.

Medewerkers en vrijwilligers van Museum Rijswijk maken een keuze uit de zoekplaatjes van Beeldbank Rijswijk. Deze zullen op dinsdag 3 juli tussen 10.30-12.00 uur in Onderwatershof aan de Van Vredenburchweg 26 op groot formaat worden geprojecteerd. Zij hopen dat u iets herkent op de afbeeldingen of meer weet te vertellen, zodat deze gegevens toegevoegd kunnen worden aan de Beeldbank.

Belangstellenden zijn van harte welkom. Vanaf 10.15 uur kunt u binnenlopen en alvast koffie of thee drinken. Heeft u zelf foto’s uit het verleden van Rijswijk? Misschien met een mooi verhaal? Er is altijd wel tijd om er iets over te vertellen. De foto-ochtenden vinden regelmatig plaats, en dan altijd op de eerste dinsdag van de maand.

Meer informatie over de foto-ochtenden kunt u vinden op de website van Museum Rijswijk of per telefoon: 070-3903617.


Foto: Digitaal Dagblad