Het Oude Raadhuis zoekt gastvrouw en/of gastheer

mainImage
Het Oude Raadhuis zoekt gastvrouw en/of gastheer

Wijkcentrum Het Oude Raadhuis, gelegen aan Park Hofrust, is op zoek naar gastvrouwen/heren die op vrijwillige basis enkele sociale- en receptie werkzaamheden verrichten.

Een gastvrouw/heer vangt bezoekers op, informeert hen over het aanbod van Welzijn Rijswijk en drinkt eventueel even ‘een bakkie’ met hen. Daarnaast  wordt van de vrijwilliger gevraagd om enkele receptie werkzaamheden te verrichten zoals: het bedienen van een telefooncentrale, het op orde houden van de flyertafel en het bijhouden van de aanmeldingen van verschillende activiteiten in het wijkcentrum.

Het Oude Raadhuis is een gezellig wijkcentrum. Rijswijkers van jong tot oud kunnen hier terecht voor een leuke activiteit of een lekker kopje koffie. En soms hebben bezoekers behoefte aan een praatje en een luisterend oor. Kortom, mensen komen voor verschillende redenen naar Wijkcentrum Het Oude Raadhuis!

Ben jij een organisatietalent? Vind jij het leuk om met mensen om te gaan? En ben jij minstens twee dagdelen per week beschikbaar?  Stuur dan snel een bericht naar [email protected]  of bel voor meer informatie naar 06-44559059.


Foto: Digitaal Dagblad