Happy Fit Vitaliteitsdag groot succes

mainImage
Happy Fit Vitaliteitsdag groot succes

In het woonzorgcentrum Onderwatershof aan de Van Vredenburchweg was zaterdag de kick off van (de buurtsportvereniging) Happy Fit. De dag stond in het teken van vitaliteit en gezondheid. Bezoekers konden een gratis gezondheidscheck laten doen.

Het was de allereerste Happy Fit Vitaliteitsdag van Rijswijk. Wethouder Lughthart en een act door de Granny Hip Hop Crew zorgden voor een geslaagde opening. Maar liefst 120 volwassenen en senioren hebben deelgenomen aan de vitaliteitstesten waaronder: cholesterol meten, bloeddruk meten, handknijpkracht, beenkracht en reactiesnelheid.

Wethouder Lugthart:”Een wethouder volksgezondheid moet inwoners met een gezonde leefstijl in aanraking laten komen. Daar draait het om, daarom deze Vitaliteitsdag.”

Verschillende Rijswijkse organisaties en sportverenigingen waren aanwezig om het beweegaanbod van Happy Fit voor volwassenen en senioren te promoten.
De organisatie was Happy! Op naar de volgende vitaliteitsdag! Meer informatie over de wekelijkse Happy Fit activiteiten? Stuur een e-mail naar [email protected] voor het programma.

Voor meer informatie ga naar https://www.facebook.com/HappyFitRijswijk/


| Foto: Digitaal Dagblad