Halloween Shopping Night in Winkelcentrum In de Bogaard

mainImage
Halloween Shopping Night in Winkelcentrum In de Bogaard

Voor het tweede jaar achtereen organiseert Winkelcentrum In de Bogaard op donderdagavond 25 oktober de griezelige Halloween Shopping Night. Van 18.00 tot 21.30 uur zijn de winkels open en schrik je dit keer niet van de prijzen, maar van de vele magische en spannende acts en griezels die rondlopen in het winkelcentrum.

De Halloween Shopping Night is en mooie combinatie van winkelen en griezelen. Volwassenen kunnen shoppen, de kinderen laten zich schminken  en nemen daarna een griezelselfie bij het Halloween Selfie Point. Daar kun je ook een mooie prijs mee winnen. Ook loopt er in het winkelcentrum een groep griezels rond (Rijswijks Jeugd Theater) en rijdt Magere Hein rond.

Verder zijn er dansoptredens van Trias en Just Dance en is het griezelen geblazen met de magische en spannende acts van de Griezelbus van Paul van Loon en de  Vuur- en LED-show van Lights in Motion.

Durf jij het aan? Kijk dan op www.indebogaard.nl voor het programma en meer informatie en kom donderdagavond 25  oktober naar Winkelcentrum In de Bogaard


| Foto: Digitaal Dagblad