Gratis bellenblaas bij CJG Rijswijk om te gedenken

mainImage
Gratis bellenblaas bij CJG Rijswijk om te gedenken

Afgelopen zondag was het Bellenblaasdag. Op deze dag, die sinds 2011 jaarlijks wereldwijd wordt gevierd  (International Blowing bubbles day), blaast iedereen zeepbellen om iemand te gedenken, een wens te doen of om een andere reden. Om Rijswijkse kinderen ook die gelegenheid te geven, deelt het Centrum voor jeugd en gezin (CJG) de komende weken gratis bellenblaas uit.

Alle jonge bezoekers van het CJG Rijswijk krijgen sinds deze week een flesje bellenblaas. Ook de opvoedadviseurs van het CJG delen bellenblaas uit tijdens hun spreekuren. Daarnaast kunnen kinderen op verschillende andere plekken de gratis bellenblaas krijgen, zoals tijdens de activiteiten van Welzijn Rijswijk en de vakantieactiviteiten van de Ontdekkers.

Deze activiteit is onderdeel van de themakalender van het CJG Rijswijk. Elke maand organiseert het CJG een activiteit binnen de thema’s jeugd en gezin zoals Opa en Oma dag, Buitenspeeldag, Dag tegen het pesten of Week van de Opvoeding. Kijk voor meer informatie over de verschillende thema-activiteiten van het CJG op www.cjgrijswijk.nl .

Heb je zelf nog een goed idee voor een activiteit of wil je zelf een activiteit, zoals bijvoorbeeld een Mamacafé, organiseren? Neem contact op met het CJG Rijswijk op telefoonnummer 070 – 219 6846 of per mail naar [email protected] 


Foto: Digitaal Dagblad