Gratis activiteiten voor ouder en kind in Week van het Jonge Kind 

mainImage
Gratis activiteiten voor ouder en kind in Week van het Jonge Kind 

Van 16 tot en met 20 april is het de Week van het Jonge Kind.  In deze week wordt op verschillende manieren aandacht gegeven aan de belangrijke, eerste jaren (0 tot 6 jaar) van een kind. Het Centrum voor Jeugd en Gezin Rijswijk (CJG), waar ouders en andere opvoeders terecht kunnen met vragen over opgroeien en opvoeden, organiseert in deze week allerlei leuke activiteiten op diverse plekken in de stad. De activiteiten zijn voor ouders, opvoeders en kinderen en zijn allemaal gratis.

Elke dag van de Week van het Jonge Kind zijn er activiteiten voor zowel baby’s, peuters als kleuters. Zo is er bijvoorbeeld babymassage voor kinderen tot 7 maanden op het CJG zelf. Maar je kunt ook je peuter laten voorlezen in de bibliotheek of meedoen aan babyzwemmen of aquamini (1,5 tot 4 jaar) in De Schilp. Voor het zwemmen moet je wel eerst een voucher (bon) afhalen bij het CJG Rijswijk. Voor ouders en opvoeders zijn er de workshops Opvoeden met muziek en Positief opvoeden. De kinderkapper en de activiteit kinderspel maken het programma compleet.

Het volledige programmaoverzicht met tijden en locaties staat op de website van het CJG: www.cjgrijswijk.nl of is af te halen bij het CJG aan de P. van Vlietlaan 10. Hier kan je ook terecht voor de zwembadvoucher.


Foto: Digitaal Dagblad