Getuigen gezocht van aanrijding op fietspad Eisenhowerplein (Rijswijk)

mainImage
Getuigen gezocht van aanrijding op fietspad Eisenhowerplein (Rijswijk)

Op woensdag 7 februari 2018 werd er op het fietspad/de oversteekplaats van het Eisenhowerplein/Sir Winston Churchilllaan een scooter aangereden door een grijze Volkswagen Golf. De scooterrijder is toen met letsel per ambulance afgevoerd. De bestuurster van de VW Golf reed na de aanrijding aanvankelijk door maar kwam toch terug. Zij heeft ter plaatse meermalen gezegd dat zij niet weet wat er is gebeurd. In verband met de afwikkeling van de schade doet Van der Toorn Personenschade de volgende getuigenoproep:

“Een bestuurder van de Piaggio bereed op woensdag 7 februari 2018 het fietspad van het Eisenhowerplein komende uit de richting van de bushalte waar ook mensen stonden te wachten en gaande in de richting van het Piramideplein. Het verkeerslicht stond op groen en hij wilde de kruising oversteken. Op de kruising werd hij in zijn flank aangereden door de van links komende grijze Volkswagen Golf. De VW Golf reed over de Sir Winston Churchilllaan komende uit de richting van De Bogaard en gaande in de richting van de Huis te Landelaan. De bestuurster van de VW Golf reed na de aanrijding door maar kwam toch terug. Zij heeft ter plaatse meermalen gezegd dat zij niet weet wat er is gebeurd. De politie en ambulance zijn ter plaatse gekomen en hebben beide gehoord."

Onderstaande foto’s geven de situatie ter plaatse treffend weer.

Getuigen kunnen zich melden bij : Van der Toorn Personenschade Voorburg op telefoonnummer 070 -3208964 of per email: [email protected] graag hierbij vermelden ons kenmerk 180003046.

    


| Foto: Digitaal Dagblad