Gemeentelijke voorjaarsschoonmaak actie afgesloten in Vrijenban

mainImage
Gemeentelijke voorjaarsschoonmaak actie afgesloten in Vrijenban

Afgelopen woensdag 27 juni werd de gemeentelijke voorjaarsschoonmaak in de Rijswijkse wijken afgesloten in Vrijenban. Voor deze gelegenheid was ook wethouder Armand van de Laar van de partij die wijkbewoonster Sylvia Arink in het zonnetje zette en alle mensen die dit jaar in de 13 wijken hebben meegewerkt, bedankte. De gemeente gaat volgend jaar door met de voorjaarsschoonmaak acties.

De voorjaarsschoonmaak ging half maart van start in Leeuwendaal. De medewerkers van het team straatreiniging van de gemeente hebben in totaal 13 wijken en buurten in Rijswijk schoon gemaakt. Vrijenban, was daarvan de laatste.

Wethouder Van de Laar bedankte de medewerkers van het team straatreiniging voor hun werkzaamheden in de wijken. Ook werd mevrouw Arink, die dit jaar de schoonaanhanger tijdens de voorjaarsschoonmaak in Vrijenban beheerde, door de wethouder in het zonnetje gezet. “Samen maken we Rijswijk schoon, want de gemeente kan het niet alleen, we hebben de inwoners daar heel hard bij nodig.”, aldus Van de Laar. De wethouder liet weten dat er volgend jaar weer een voorjaarsschoonmaak wordt gehouden.

Foto: Gemeente Rijswijk


Foto: Digitaal Dagblad