Rijswijks Dagblad | Fysiopraktijk Rijswijk investeert in echo-apparatuur & epte behandeling

Fysiopraktijk Rijswijk investeert in echo-apparatuur & epte behandeling

mainImage
Fysiopraktijk Rijswijk investeert in echo-apparatuur & epte behandeling

Fysiopraktijk Rijswijk zoekt altijd naar het allerbeste resultaat bij klachten. Voor spier-, pees- en gewrichtsaandoeningen zijn veel nieuwe methoden beschikbaar met fantastische resultaten. We bieden deze methoden aan nadat we fors hebben geïnvesteerd in training, scholing, mensen en apparatuur. We zijn uitgegroeid tot dé spier-, pees en gewrichtsspecialist. We bieden de nieuwste echo-apparatuur en helemaal nieuw is de EPTE behandeling met baanbrekende resultaten. Shockwave zat al in ons arsenaal.

TERUG VAN WEGGEWEEST: Echo-apparatuur voor beter inzicht

De fysiotherapeut beoordeelt de buitenkant, belangrijk, maar het is wel erg fijn om ook de ‘binnenkant’ te zien. Met echografie, of in vaktaal MSU (Musculo Skeletal Ultrasound), kunnen opnamen gemaakt worden van pezen, spieren, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten. Niet alleen in rust, maar uniek, ook tijdens bewegen. Vorig jaar hadden we al echo, maar dat beeld was minder goed. We hebben nu de allernieuwste en meest geavanceerde echo-apparatuur aangeschaft met het best beschikbare beeld.

Vakidioot

Als gepassioneerde vakidioot zijn we gericht zijn op het beste resultaat! En dan is het eigenlijk heel eenvoudig: hoe meer je ziet, hoe effectiever de behandeling. We kunnen nu zelfs gedurende de behandeling het herstel intensief volgen met een controle echo waardoor we altijd op het juiste spoor zijn en blijven.NIEUW: EPTE Behandeling

Met de komst van de echo-apparatuur is ook EPTE therapie mogelijk. Een nieuwe en innovatieve behandelmethode voor spier- en peesklachten.

Baanbrekend resultaat

EPTE, Percutane Electrolyse Therapie, werkt als volgt. Met behulp van echo (u kunt dus meekijken!) wordt op de plaats van de ontsteking of overbelasting van de pees een dunne naald ingebracht. De naald is vergelijkbaar met de naald die gebruikt wordt bij acupunctuur. Deze naald zal stroom geleiden precies in het ontstekings- of overbelastingsgebied. Door de exacte plaatsing van de naald via echo en het rechtstreeks behandelen op de plek zijn de resultaten baanbrekend. Het is meestal niet pijnlijk.

Effectief bij (chronisch) ontstoken pezen

Percutane Electrolyse Therapie is zeer effectief bij ontstoken of chronisch ontstoken pezen. Wanneer een ontsteking chronisch wordt nemen de mogelijkheden tot herstel af. De lichaamseigen cellen worden “moe” en de herstelprocessen komen stil te liggen. Percutane Electrolyse Therapie tracht dit proces om te keren door het lichaamseigen herstelvermogen direct op de pijnlocatie te herstellen.

Bij deze klachten is EPTE effectief:

* Schouderpees klachten.

* Kniepees klachten.

* Achillespees klachten.

* Voetpijn (Fasciïtis Plantaris) of hielspoor gerelateerde klachten.

* Tenniselleboog klachten.

Pees-spier-/gewrichtsklachten? Maak een afspraak of stel uw vraag!

Wilt u weten of deze (of andere vormen van therapie) geschikt voor u zijn? Maak dan een afspraak? Bel: 085-0220320 of mail: [email protected]

Twijfelt u? Kies dan voor ons gratis telefonisch consult. Ga naar: https://www.fysiopraktijkrijswijk.nl/contact/telefonisch-consult/

Vergoedingen

De nieuwe behandelvormen worden in 2018 vergoed door uw zorgverzekeraar mits u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en behandelingen over heeft. Voor 2019 zijn de contracten nog niet bekend.

Fysiopraktijk Rijswijk is altijd op zoek naar blijvend pijnvrij bewegen. Dat is niet alleen fijn, maar ook belangrijk voor een goed functionerend lichaam. Heel veel klachten tijdens bewegen worden veroorzaakt door spier-, pees- en/of gewrichtsklachten. Om de beste resultaten te realiseren, biedt Fysiopraktijk Rijswijk een arsenaal aan nieuwe mogelijkheden met vaak snelle resultaten.

Uiteraard blijven we ook beschikbaar voor andere vormen van fysiotherapie en kunt u gebruik maken van onze zeer ruime trainingszaal met een persoonlijk plan en professionele begeleiding door uw fysiotherapeut. Want klachten verhelpen is belangrijk, maar klachten voorkomen nog veel belangrijker.

 


Foto: Digitaal Dagblad