Foodmarkt op donderdag 28 juni in Rijswijk

mainImage
Foodmarkt op donderdag 28 juni in Rijswijk

De eerstejaars studenten van de BOL-opleiding Generation Food van SVO vakopleiding food organiseren op 28 juni een foodmarkt. De mbo-studenten hebben als eindopdracht van dit schooljaar verse eigenbereide foodproducten gemaakt en staan hiermee op de markt bij het winkelcentrum ‘In de Bogaard’. Bewoners uit Rijswijk kunnen allerlei producten proeven en kopen op deze markt.

Foodproducten
Broodjes bbq-worst, broodje beenham, ragu voor bij de pasta, heerlijke jam en allerlei andere lekkere producten, dat is wat je als bezoeker van de BBQ-markt kan verwachten. De mbo-studenten Generation Food zijn voor hun eindopdracht in groepjes aan de slag gegaan en hebben met verschillende landen als thema heerlijke recepten bedacht. Voor het hele project krijgen de studenten een cijfer.

Waar en wanneer?
De markt is op 28 juni 2018 van 8.30 tot 15.00 uur bij het winkelcentrum ‘in de Bogaard’

Generation Food
De voltijd mbo-opleiding Generation Food op niveau 3 en 4 leidt studenten op tot de nieuwe generatie ondernemers, bedrijfsleiders, managers of productieleiders in de foodbranche. Voor studenten met culinaire talenten of een ondernemend karakter: er zijn veel kansen op een leuke baan, een prima salaris en een goede toekomst. De opleiding sluit perfect aan op het vmbo en doorstroom naar het hbo is mogelijk. Deze mbo opleiding wordt in Rijswijk aangeboden bij SVO vakopleiding food, Diepenhorstlaan 3.

Vakspecialisten voor foodbedrijven
SVO vakopleiding food leidt vakmensen op voor slagerijen, visspeciaalzaken, groentespeciaalzaken, poelierbedrijven, supermarkten, industriële voedingsbedrijven en out of home-bedrijven,  waaronder restaurants, fastfoodketens, cafetaria’s en andere fastservicebedrijven. SVO biedt mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4, voor functies van medewerker tot manager, en een breed aanbod van vak- en vaardigheidstrainingen. Naast de BBL-opleidingen biedt SVO op vier locaties een voltijd mbo-opleiding aan: Generation Food. Dé opleiding tot de foodprofessional van de toekomst. Goed opgeleide medewerkers bepalen het succes van een foodbedrijf, deze vakmensen maken uiteindelijk het verschil. En SVO helpt hen dat verschil te maken.


Foto: Digitaal Dagblad