Flinke donatie van Rabobank Regio Den Haag voor Hospice

mainImage
Flinke donatie van Rabobank Regio Den Haag voor Hospice

Hospice Het Vliethuys ontving tijdens ‘A Walk in The Park’ een fraaie donatie van de Rabobank Regio Den Haag. De donatie werd met grote dank in ontvangst genomen door Hospice bestuurslid Rien Meijer.  Mede dankzij de donatie van de Rabobank werd er tijdens ‘A Walk in The Park’ voor het Hospice een totaalbedrag van 1250 euro gehaald.  ,,De donatie kan het Hospice, dat wordt gerund door zo’n honderd vrijwilligers, goed gebruiken’’,  aldus Rien Meijer. ,,Er is namelijk een aantal bewoners dat het verblijf niet volledig zelf kan betalen. Door middel van een zogenaamde kleine beurs wordt ervoor gezorgd dat iedereen van het Hospice gebruik kan maken.  Een verblijf in het Hospice is de rode loper naar de hemel. We zijn dan ook bijzonder trots op ons werk’’.

Betrokkenheid

,,De donatie aan het Hospice sluit mooi aan op de maatschappelijke betrokkenheid van de Rabobank’’, zegt Caroline Nieuwenburg-Serlé, medewerker Marketing & Communicatie van de Rabobank. ,,Het geeft ons voldoening dat we op deze wijze iets voor het Hospice kunnen betekenen. Gedurende het evenement ‘A Walk in The Park’ steunde de Rabobank, dat dit jaar in Leidschendam-Voorburg als thema ‘Jongeren’ heeft, de Sportchallenges.   Ook jongeren kunnen namelijk met een situatie te maken krijgen binnen hun familie waarbij de zorg in een hospice noodzakelijk is. Aangezien ‘A Walk in The Park het Hospice als goede doel had uitgekozen, besloten we om een donatie aan het Hospice te schenken’’.

De Rabobank was in goed gezelschap als het ging om een donatie voor het Hospice. Ook ondernemers en gasten van het Stads Walking Dinner hadden een envelop in het Glazen Huis voor het Hospice gestopt.

Bron: Voorburgs Dagblad / Samantha Lakker


Foto: Digitaal Dagblad