Fietspad Hoogkamerlaan wordt verlost van aantal paaltjes

mainImage
Fietspad Hoogkamerlaan wordt verlost van aantal paaltjes

Op de kruising van de fietspaden Hoogkamerlaan en Generaal Eisenhowerplein wordt het aantal obstakels verminderd. De werkzaamheden starten op woensdag 6 juni en duren ongeveer 2 weken.

Op de kruising van de fietspaden Hoogkamerlaan en Generaal Eisenhowerplein staat momenteel een groot aantal paaltjes in het wegdek. Deze paaltjes vormen obstakels voor de fietsers en kunnen zorgen voor onveilige situaties. De kruising heeft daarnaast een rommelige uitstraling.

Om dit te verbeteren wordt na overleg met de fietsersbond de kruising van fietsroutes aangepast. Het aantal obstakels op het fietspad wordt verminderd. De doorgang blijft net zoals in de huidige situatie alleen voor fietsers toegankelijk. Op twee plekken worden paaltjes teruggeplaatst; deze worden op een veilige manier ingepast. Om de uitstraling van de kruising te verbeteren wordt er extra groen toegevoegd.

De werkzaamheden starten op woensdag 6 juni en duren ongeveer 2 weken. Gedurende de werkzaamheden is het fietspad afgesloten. Er is een omleidingsroute.


Foto: Digitaal Dagblad