Feestelijke opening Park Hofrust

mainImage
Feestelijke opening Park Hofrust

Stichting Welzijn Rijswijk en Stichting bewonersinitiatief park Hofrust nodigen de buurtbewoners  uit voor de opening van Park Hofrust op zaterdagmiddag 1 september. Vanaf ongeveer 14.00 uur wordt er gestart met een feestelijke middag met een hapje en een drankje waarvoor de omwonenden of betrokkenen van harte zijn uitgenodigd. Het definitieve programma ontvangt u kort voor de opening. Er zijn in ieder geval spelletjes voor de kinderen te doen en diverse kraampjes. Wethouder Borsboom zal rond 15.30 het park officieel feestelijk openen.

Begin 2016 is een groepje omwonenden rondom park Hofrust begonnen met het opknappen van het park. Samen met de gemeente is met hen hard gewerkt aan het opknappen van het park. Zo is het park opnieuw bestraat en is de beplanting vernieuwd. Maar het park is nog niet klaar. De komende periode worden er nog nieuwe bankjes geplaatst en in het najaar wordt de laatste beplanting aangebracht.

Ook de omwonenden kunnen ideeën kwijt. Dus heeft u een leuk idee voor een activiteit? Of kunt u bijvoorbeeld een bijenhotel of vogelhuisje maken? Of speelt u muziek? Meld u dan gerust aan bij [email protected]. Dat kan tot 10 augustus.


| Foto: Digitaal Dagblad