Feestelijke koningsdag op Bogaardplein

mainImage
Feestelijke koningsdag op Bogaardplein

Drie Bewonersorganisaties van VBS, Muziekbuurt, Steenvoorde Noord en Steenvoorde Zuid, organiseren in samenwerking met AH XL een feestelijke Koningsdag met diverse activiteiten. Deze middag is mede tot stand gekomen door Mc Donald en de Gemeente Rijswijk.

Kinderen van scholen in de Muziekbuurt, Steenvoorde Noord en Steenvoorde Zuid hebben een kaart ontvangen om een mooie tekening te maken over het Koningsfeest. Heb je geen kaart ontvangen haal deze dan op bij de informatiebalie bij AH XL in de Bogaard of bij Tabakshop Ilona aan de Dr. H.J. van Mooklaan. Lever je tekening voor 20 april in bij AH XL.

Vanaf 10.00 uur is er kleedjesverkoop voor kinderen en worden er oud Hollandse spelletjes gehouden. Voor beide activiteiten kun je je bij de kraam van de organisatoren inschrijven.

Je ontvangt dan een stempelkaart. Bij ieder spelletje krijg je een stempel en een cijfer. Als de kaart vol is dan kun je deze inleveren en ontvang je een bon voor een gratis ijsje bij McDonald’s en als je als winnaar uit de bus komt ontvang je een Happy Meal.

Bij AH XL kun je raden hoeveel oranje hamsters er in het midden van de draaideur zitten. Hiervoor kan je ook weer in de prijzen vallen?

De scouting is aanwezig om broodjes te bakken met de kinderen.

Van 14.00 tot 16.00 uur.

Wordt er levend tafelvoetbal gespeeld in teams van vijf tegen vijf. De winnaars krijgen 15 weken lang van AH XL een fruitpakket en ontvangen een herinnering aan deze middag. Ook is er Bumpervoetbal in teams van vier tegen vier. De winnaars ontvangen een wisselbeker en een herinnering aan deze middag.

Om 16.00 uur ontvangen alle winnaars van de activiteiten hun prijs.

U ontvangt dit schrijven omdat zij voor het levend tafelvoetbal en het bumpervoetbal op zoek zijn naar teams van 5 en teams van 4 personen. De scheidsrechters zijn van Haaglanden Fit. Iedere samenstelling is toegestaan. Graag zelf meenemen kniebeschermers en veel enthousiasme. Je kunt je team aanmelden bij:  [email protected]

Feest met ons mee!! Tot vrijdag 27 april 


Foto: Digitaal Dagblad