Feestelijke Koningsdag op Bogaardplein

mainImage
Feestelijke Koningsdag op Bogaardplein

Op vrijdag 27 april staat het Bogaardplein in Rijswijk in het teken van Koningsdag. Tussen 10.00 – 16.00 uur zijn er tal van activiteiten, waaronder een kleedjesverkoop voor kinderen, oud Hollandse spelletjes en levend tafelvoetbal.

Bewonersorganisaties VBS, Muziekbuurt, Steenvoorde Noord en Steenvoorde Zuid organiseren in samenwerking met AH XL het feest op het Bogaardplein. Mc Donald en de Gemeente Rijswijk dragen ook hun steentje bij.

Kinderen van scholen in de Muziekbuurt, Steenvoorde Noord en Steenvoorde Zuid hebben een kaart ontvangen om een mooie tekening te maken over het Koningsfeest. Heb je geen kaart ontvangen haal deze dan op bij de informatiebalie bij AH XL in de Bogaard of bij Tabakshop Ilona aan de Dr. H.J. van Mooklaan. Lever je tekening voor 20 april in bij AH XL.

Voor de kleedjesverkoop voor kinderen en oud Hollandse spelletjes kun je je bij de kraam van de organisatoren inschrijven, waarna je met een stempelkaart langs alle spelletjes kan gaan. Bij een volle kaart ontvang je een bon voor een gratis ijsje bij McDonald’s en de winnaar krijgt een Happy Meal.  Bij AH XL kun je raden hoeveel oranje hamsters er in het midden van de draaideur zitten. Hiervoor kan je ook weer in de prijzen vallen? De scouting is aanwezig om broodjes te bakken met de kinderen. Van 14.00 tot 16.00 uur wordt er levend tafelvoetbal gespeeld in teams van vijf tegen vijf. De winnaars krijgen 15 weken lang van AH XL een fruitpakket en ontvangen een herinnering aan deze middag. Verder is er Bumpervoetbal in teams van vier tegen vier. De winnaars ontvangen een wisselbeker en een kleiner exemplaar als herinnering aan deze middag.

Om 16.00 uur ontvangen alle winnaars van de activiteiten en de tekenwedstrijd hun prijs.


Foto: Digitaal Dagblad