Rijswijks Dagblad | Expositie schilder- en tekenclub ‘Te Werve’

Expositie schilder- en tekenclub ‘Te Werve’

mainImage
Expositie schilder- en tekenclub ‘Te Werve’

Heel de maand maart wordt er bij de Kunstuitleen werk geëxposeerd van leden van de Rijswijkse schilder- en tekenclub ‘Te Werve’. In de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101 zijn de gevarieerde tekeningen en schilderijen van de enthousiaste leden tijdens bezoekuren van de bibliotheek te zien.

De afgelopen tijd werkten de leden van schilder- en tekenclub ‘Te Werve’ onder leiding van Bill Bogaarts (Haagse Kunstkring) en Ben Stolk (Arti Shock) hard om hun eigen stijl te ontwikkelen. In de loop van de jaren groeide hun artistieke vaardigheid en inzicht. En dat is te zien op deze expositie, waarbij de kunstenaars zelf hun materialen, technieken en onderwerpen hebben gekozen. Dat maakt dat op de expositie veel gevarieerd werk is te zien. Bijzonder zijn de tempera kunstwerken (in water oplosbare verf, met ei of gom als bindmiddel). Deze materialen werden onlangs aan de leden aangeboden.

Wanneer: Van 2 tot en met 31 maart
Waar: Bij de Kunstuitleen, in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101
Let op: U kunt de exposite bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Met uitzondering van de dinsdagmiddagen (vanaf 13.00 uur) en zaterdag 10 maart en zaterdag 31 maart.
Te Werve: Interesse in de schildergroepen van Te Werve? Ga naar op www.clubtewerve.nl bij ‘Schilderen & tekenen’. Of neem contact op via [email protected]


Foto: Digitaal Dagblad