Expositie met 3D werk van Sytske de Jong in Arti-Shock

mainImage
Expositie met 3D werk van Sytske de Jong in Arti-Shock

Sytske de Jong combineert in haar komende solotentoonstelling ruimtelijk werk met foto’s en schetsen van haar werk en werkproces. Op zondag 18 november wordt de tentoonstelling geopend in Galerie Arti-Shock. Deze is nog tot en met 6 december te zien.

Sytske de Jong maakt beelden in steen en hout. Ze wordt geïnspireerd door de zintuiglijkheid van de materialen en de lichamelijkheid van vormen. Open, gesloten, transparantie, zacht, ruw. Beelden in contrast met de lichtheid en kwetsbaarheid van de opengewerkte vormen in papier. Bij de beelden worden ook schetsen en foto’s getoond die haar werkproces illustreren, om de beleving van de werken te verrijken.

Opening

De tentoonstelling wordt geopend door Marcel Prins, beeldend kunstenaar en conservator Kunstlokaal No8 (Jubbega), op zondag 18 november om 15.00 uur in Galerie Arti-Shock aan de  Schoolstraat 26 (hoek Kerkstraat) in Rijswijk.

Belangstellenden voor een uitnodiging voor deze en volgende exposities kunnen zich aanmelden voor de mailinglijst via [email protected].

Meer info over de expositie en Arti-Shock is te vinden op: arti-shock-rijswijk.nl.


| Foto: Digitaal Dagblad