Rijswijks Dagblad | Ex-medewerkers Sijthoff Pers Rijswijk opgelet: reünie op komst!!!

Ex-medewerkers Sijthoff Pers Rijswijk opgelet: reünie op komst!!!

mainImage
Ex-medewerkers Sijthoff Pers Rijswijk opgelet: reünie op komst!!!

De Sijthoff Pers is al een tijd uit de Rijswijkse Plaspoelpolder verdwenen, maar zit nog bij velen in de harten. Daarom wordt er op 1 juni voor ex-medewerkers een reünie georganiseerd.

Sijthoff Pers, de voormalige Nederlandse uitgever van zovele kranten was voor miljoenen mensen een begrip. Voor een groot deel van de Nederlandse samenleving betekende dit bedrijf veel, voor zowel de medewerk(st)ers alsook de zovele lezers.

Gedurende vele jaren hebben medewerk(st)ers van de diverse redacties, de fotografen, maar ook de commerciële en technische mensen gewerkt in een periode van groei en de totstandkoming van onze welvaartsmaatschappij. In de beste periode was Sijthoff Pers baanbrekend voor die tijd!

Helaas: Tijden veranderden en Sijthoff Pers bestaat niet meer. De unieke (Haagse) sfeer binnen dat krantenbedrijf zal nooit meer wederkeren. Alhoewel, er is nog een kans!

Op vrijdagavond 1 juni aanstaande is er een reünie in Rijswijk! Voor alle ex-medewerkers van Sijthoff Pers, jong en oud. Mis deze kans niet. Volgens traditie is er warm en koud buffet. Tegen een vriendelijke toegangsprijs.

Aanmelden is nog mogelijk tot 25 mei. Mail voor vragen, wensen en aanmelding naar: [email protected]

Nog eenmaal: Meer nieuws is er niet…

Foto: M.M.Minderhoud / Wikipedia/Michiel1972


Foto: Digitaal Dagblad