Rijswijks Dagblad | Enquête Winkelcentrum In de Bogaard

Enquête Winkelcentrum In de Bogaard

mainImage
Enquête Winkelcentrum In de Bogaard

Wij kregen van twee studenten aan de TMO Fashion Business School de vraag of wij aandacht willen besteden aan een enquête die zij houden voor hun studie. Aangezien deze betrekking heeft op het geplaagde winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk werken wij daar graag aan mee.

Beste heer/mevrouw,

Wij zijn derdejaars studenten aan TMO Fashion Business School gelegen in Doorn. Voor ons afstudeeronderzoek doen wij onderzoek naar de wensen en behoeften van de huidige en potentiële doelgroep van winkelcentrum In de Bogaard te Rijswijk.

Bent u of kent u iemand die bekend is met dit winkelcentrum, dan zouden wij u willen vragen om de onderstaande enquête voor ons in te vullen, of om de enquête te delen met uw connecties. Het onderzoek zal ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag nemen. Er zal betrouwbaar en anoniem met uw gegevens worden omgegaan.

Tot slot maakt u met het invullen van deze enquête kans op een waarde cheque t.w.v. €20,-. Om kans te maken op deze prijs vragen wij u om de enquête volledig af te ronden en aan het einde van de enquête uw e-mailadres in te vullen.

Met vriendelijke groeten,

Wendy Deelen en Charlotte van den Belt

https://www.enquetesmaken.com/s/consumentenonderzoekwinkelcentrumIndeBogaard


Foto: Digitaal Dagblad