Een toost op Hospice Het Vliethuys

18 October 2019, 08:53 uur
Algemeen
mainImage
Voorburgs Dagblad
Ook tafel '1' waardeerde de enorme inzet van iedereen om het diner voor te bereiden. Van links naar rechts : Bart Bakker (Voorburgs/ Rijswijks Dagblad), Bart Carpentier Alting (Vlietland BV), Yvonne Bood (Vlietkinderen), Gert Arie Mijdam (Reichman en Rommelaar), Marc Schalling (Skihut, Captital Fund Nederland), Richard Schaap (Capital Fund Nederland) en Henriette Mijdam (Reichman en Rommelaar) toosten op Hospice Het Vliethuys.

Diverse vrijwilligers zijn maanden bezig geweest om het benefietdiner van Hospice Het Vliethuys voor te bereiden. Ook de leerlingen en docenten van Veurs Voorburg staken er veel tijd en energie in. Hetzelfde gold voor de chefkoks van diverse restaurants in de keuken.Als het moment dan eenmaal daar is, dan vliegt zo'n avond voorbij. Het is dan ook mooi om te constateren dat de gasten aan de tafels alle inzet enorm hebben gewaardeerd. Het Hospice, voor mensen met een beperkte levensverwachting, waar zo'n honderd vrijwilligers actief zijn, verdient alle steun. De saamhorigheid onder de gasten was heel bijzonder om te ervaren. 


Door: Bart Bakker