Druk bezochte Formulierenhulp breidt uit en zoekt vrijwilligers 

mainImage
Druk bezochte Formulierenhulp breidt uit en zoekt vrijwilligers 

 Veel mensen hebben problemen met het invullen van formulieren, meldt Welzijn Rijswijk. De Formulierenhulp van Welzijn Rijswijk helpt inwoners van Rijswijk met een beperkt budget en/ of een klein sociaal netwerk hierbij.  De vrijwilligers geven uitleg, helpen bij het invullen van formulieren,  en wijzen eventueel op andere voorzieningen waar de burger gebruik van kan maken. Het spreekuur  is kosteloos, een afspraak maken niet nodig.

Het huidige spreekuur op de maandagmiddag wordt zo druk bezocht, dat de Formulierenhulp uitgebreid gaat worden. Welzijn Rijswijk wil een tweede spreekuur starten op de maandagavond, zodat het voor werkende mensen makkelijker wordt om hier gebruik van te maken.  Er is nog plaats voor vrijwilligers. Wilt u wel helpen maar liever overdag, neemt u dan ook contact op. Als vrijwilliger werkt u in teamverband, u kunt terugvallen op professionals.  

Bent u geïnteresseerd , heeft u geduld, verstand van formulieren en wilt u een ander graag verder helpen, neem dan contact op met: Lina Balah op telefoonnummer 06- 44559425
of mail naar [email protected] 

 

 


Foto: Digitaal Dagblad