Dorcas Hulp in Rijswijk in actie voor Sulawesi  

mainImage
Dorcas Hulp in Rijswijk in actie voor Sulawesi  

Dorcas Hulp Delft en Haaglanden houdt aanstaande woensdag 10 oktober van 09.00 tot 17.00 uur een geldinzamelingsactie voor de slachtoffers van de aardbeving en tsunami in de stad Palu op het Indonesische eiland Sulawesi. Bij de aardbeving en tsunami zijn tot op heden ruim 1400 levens te betreuren en meer dan 60.000 mensen zijn alles kwijt geraakt.

De inzameling vindt plaats op het Dorcas kledinginzameldepot aan de Merellaan 13 in Rijswijk. Hier staat een collectezuil waar men giften in kan deponeren. Giften kan men ook storten op rekeningnummer  IBAN: NL 35 RABO 1270 1041 36 van de Rabobank in Delft o.v.v. Noodhulp Sulawesi.

Dorcas Hulp en ontwikkeling heeft samen met de andere leden van het Chr. Noodhulpcluster een hulpactie opgestart om de eerste nood te ledigen. Dorcas doet dit samen met EO Metterdaad, Red een Kind, Tear, Woord en Daad en ZOA .

Er zal samen met de andere partners zorgvuldig worden bekeken welke hulp geboden moet worden. In eerst instantie is er behoefte aan voedsel, tijdelijk onderdak matrassen, beddengoed, kleding, dekens, schoeisel, toiletartikelen, schoon drinkwater, sanitatie, gezondheidszorg, traumahulp en later ook aan wederopbouw .

Meer informatie kan men ook vinden op www.dorcashulpdelft.nl of bel 070-415 10 13 / 06-485 25 932.

Afbeelding: Google Maps


| Foto: Digitaal Dagblad