Rijswijks Dagblad | Digitaal Dagblad BV zoekt marketeer/commercieel medewerker

Digitaal Dagblad BV zoekt marketeer/commercieel medewerker

mainImage
Digitaal Dagblad BV zoekt marketeer/commercieel medewerker

Digitaal Dagblad BV zoekt enthousiaste collega's op HBO-niveau die werkervaring hebben in de functie van marketeer/commercieel medewerker of in een soortgelijke functie. Ben jij flexibel, innovatief, communicatief vaardig, creatief, gedreven, goed in de omgang en een commercieel sterk persoon? Dan hebben wij bij Digitaal Dagblad voor jou een leuke baan.

Wie is Digitaal Dagblad BV?
Digitaal Dagblad is een snelgroeiende uitgever met tien lokale nieuwsplatforms. Het bedrijf is in 2015 gestart met barendrechtsdagblad.nl. Via de website, Facebook, Twitter, dagelijkse e-paper en eigen app worden de inwoners van de gemeenten geïnformeerd. Dit concept hebben wij inmiddels ook in negen andere gemeenten rond en in Den Haag en Rotterdam uitgerold.

Wij hebben de volgende titels:
Dagblad010, Dagblad070, Albrandswaards Dagblad, Barendrechts Dagblad, Capels Dagblad Gouds Dagblad, Ridderkerks Dagblad, Rijswijks Dagblad, Voorburgs Dagblad, Zoetermeers Dagblad en er zijn er meer in voorbereiding.

Functieomschrijving
Je wordt verantwoordelijk voor het actief benaderen van bedrijven, waarmee wij een commercieel samenwerkingsverband aan willen gaan. We zijn een online platform en verwachten kennis van online en social media, internet marketing, overtuiging, enthousiasme, een goede werkhouding, eigenlijk iemand die wil meegroeien met ons bedrijf.

Wat bieden wij jou?
- Flexibele baan
- Werken binnen een snelgroeiende onderneming
- Samenwerken met ervaren collega's
- Een passend salaris

Reactie
Spreekt dit je aan? Wacht dan niet langer en mail je CV met bondige toelichting en pasfoto naar René Dons. Email: [email protected]
Adres: Middenbaan 111, 2991 CS Barendrecht
Wil je meer informatie? Dan kun je ons van maandag t/m vrijdag bereiken op 085-0430577 of via www.digitaaldagblad.nl


Foto: Digitaal Dagblad