Rijswijks Dagblad | Diefstal scooterspiegels Ocarinalaan in Team West

Diefstal scooterspiegels Ocarinalaan in Team West

mainImage
Diefstal scooterspiegels Ocarinalaan in Team West

De diefstal van spiegels van een scooter in de Ocarinalaan in Rijswijk is één van de onderdelen van het Omroep West-programma Team West.

Twee mannen zijn duidelijk in beeld als zij op zaterdag 21 april de spiegels van een geparkeerde scooter in de Ocarinalaan in Rijswijk stelen en een daarvan op hun eigen scooter monteren.

De volgende zaken komen ook in de uitzending van Team West aan bod:

Pinnen met gestolen pas Alphons Diepenbrockhof | Den Haag
Op 10 april wordt uit een tas in een apotheek aan het Alphons Diepenbrockhof een portemonnee met daarin onder andere een pinpas gestolen. Diezelfde dag pint een man meerdere keren met de gestolen pinpas in Loosduinen. Camerabeelden van de pinner worden getoond.

Vermissing Wilma van der Steen | Den Haag
In de vroege ochtend van maandag 7 mei is gezien dat de 47-jarige Wilma vanaf haar woning aan de Puccinistraat te Den Haag in onbekende richting wegfietst. Daarna is niets meer van haar vernomen. Er wordt een getuigenoproep gedaan.

Aantreffen gestolen sieraden | Den Haag
In een onderzoek van Basta inbrakenteam in Gouda  trof de recherche diverse sieraden aan. Mogelijk zijn deze van diefstal afkomstig. Er worden foto’s getoond en aandacht besteed aan het preventie item Stop Heling.

Tips Whats app tiplijn

Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips doorgeven via de WhatsApptiplijn: 06-17214856.
Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.


Foto: Digitaal Dagblad