De vonk sloeg over op een camping in Epe... en nu 60 jaar getrouwd

mainImage
De vonk sloeg over op een camping in Epe... en nu 60 jaar getrouwd

Op 24 juli bracht locoburgemeester Armand van de Laar een felicitatiebezoek aan de heer en mevrouw Van den Goorbergh- van der Knaap. De heer van den Goorbergh komt oorspronkelijk uit Den Haag en mevrouw van den Goorbergh - van der Knaap uit Vlaardingen.

Ze hebben elkaar destijds tijdens een vakantie op een camping in Epe leren kennen. Meneer was daar met vrienden en mevrouw met haar ouders en "zo is het gekomen". Daar in de mooie natuur sloeg de vonk over. In verband met het steeds heen en weer reizen werd na 5 jaar besloten om te gaan trouwen.Via Indola - de toenmalige werkgever van meneer van den Goorbergh kreeg het echtpaar een woning in Rijswijk toegewezen en inmiddels wonen ze alweer 57 jaar in onze gemeente. Ze hebben 2 kinderen, een zoon en een dochter en 4 kleinkinderen: 3 meisjes en 1 jongen.

In de zomer zijn zij veel op hun recreatietuin in Rijswijk te vinden, waar mevrouw van der Goorbergh met haar "groene" vingers hun tuin in topconditie houdt en de heer van der Goorbergh het technische gedeelte voor zijn rekening neemt en bovendien als vrijwilliger nog diverse andere algemene taken op de tuinvereniging onder zijn beheer heeft.Foto’s: Wim Mecksenaar

 


Foto: Digitaal Dagblad